Pentru a descarca programul de facturare EuroFacturi versiunea v5.00 alegeti una din optiunile de mai jos:

  • Instalare standard – 476MB (se descarca kitul de instalare complet; nu este necesara o conexiune internet pentru instalarea si rularea aplicatiei)

DESCARCA DEMO EUROFACTURI


Pentru a descarca programul de facturare si gestiune EuroStocuri versiunea v5.00 alegeti una din optiunile de mai jos:

  • Instalare standard – 476MB (se descarca kitul de instalare complet; nu este necesara o conexiune internet pentru instalarea si rularea aplicatiei)

DESCARCA DEMO EUROSTOCURI

Nota: Modulul pentru conectarea la casa de marcat este inclus in kitul de instalare, dar poate fi accesat numai dupa licentiere.


Dupa instalarea versiunii DEMO va rugam sa instalati si ultimul update(v.7.x) din pagina Descarca Update, apoi sa restartati calculatorul pentru finalizarea configurarii bazei de date.
Versiunea Demo include toate functiile aplicatiei licentiate insa la numele societatii si la adresa punctului de lucru apare textul „DEMO”.
Este GRATUITA si poate fi utilizata pe perioada nelimitata in scopul testarii aplicatiei!
  • Pentru a elimina restrictiile variantei DEMO, este necesara achizitionarea unei licente.
  • Daca doriti achizitionarea unei licente pentru unul dintre aceste programe, contactati-ne prin telefon 0372.953.747 , prin e-mail la adresa office@speedsoft.ro sau accesand pagina de CONTACT

IMPORTANT!
  • Daca aveti deja o cheie de licenta si o introduceti in versiunea demo aceasta va deveni inregistrata pentru firma dumneavoastra.
  • Daca aveti o aplicatie licentiata instalati numai update-ul pentru a beneficia de noile functii ale aplicatiei. Prin instalarea versiunii demo peste o versiune licentiata baza de date existenta va fi stearsa defintiv.
Acest website folosește cookie-uri proprii și de la terți pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și intereselor fiecăruia. Găsiți informații suplimentare pe pagina Politica Cookie.